Menu
Obiady w stołówce szkolnej w dniach 16.04 - 20.04.2018
Menu | I danie | II danie |
poniedziałek |
zupa jarzynowa z zieloną pietruszką |
kurczak w sosie słodko - kwaśnym, ryż, kompot/woda |
Alergeny gluten, seler |
||
wtorek |
rosolnik z makaronem i zieloną pietruszką |
sznycelki drobiowe, ziemniaki z koperkiem, surówka z kapusty białej, kompot/woda |
Alergeny jajko, seler |
||
środa |
kapuśniak z kapusty młodej z koperkiem |
kluski ziemniaczane z sosem pieczeniowym, marchewka gotowana, kompot/woda |
Alergeny gluten,białko mleka |
||
czwartek |
barszcz zabielany z makaronem |
strogonow z wieprzowiny, kasza, fasolka szparagowa, kompot/woda |
Alergeny gluten | ||
piątek | zupa fasolowa | naleśniki z serkiem owocowym, surówka z marchwi, kompot/woda |
Alergeny gluten
Smacznego :)